Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας 

 

Δίνουμε στα παιδιά τα εφόδια να πετάξουν ψηλά...

FAQ: Συχνές Ερωτήσεις

Άρρωστα Παιδάκια - Διαδικασίες

  • Στην περίπτωση που κάποιος μαθητής/μαθήτρια αρρωστήσει ενώ βρίσκεται στο νηπιαγωγείο ειδοποιούνται οι γονείς/κηδεμόνες για την άμεση παραλαβή.  
  • Τα παιδάκια που θα παρουσιάσουν κάποια μεταδοτική ασθένεια, θα πρέπει να παραμένουν στο σπίτι μέχρι την πλήρη ανάρρωση τους, και οι γονείς/κηδεμόνες θα πρέπει να ενημερώνουν το νηπιαγωγείο συμπληρώνοντας το έντυπο απουσιών ΑΠΟΥΣΙΕΣ.
  • Όταν τα παιδάκια απουσιάζουν  από το νηπιαγωγείο γιατί  ήταν άρρωστα τότε την πρώτη ημέρα που θα επιστρέψουν θα πρέπει να έχουν μαζί τους  Ιατρική Βεβαίωση στην οποία θα αναφέρεται επακριβώς το είδος της ασθένειας που είχαν και θα τονίζεται σαφώς, από το θεράπων ιατρό η δυνατότητα να επανέλθουν στο νηπιαγωγείο, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης της ασθένειας σε άλλα παιδιά. Η βεβαίωση θα παραδίδετε στην υπεύθυνη Νηπιαγωγό.
  • Για να χορηγηθεί οποιοδήποτε φάρμακο σε παιδί από την υπεύθυνη του τμήματος του, απαιτείτε η ηλεκτρονική υποβολή του εντύπου  ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ μαζί με τις απαραίτητες οδηγίες του γονέα.
  • Οι γονείς παρακαλούνται όπως ελέγχουν τακτικά τα παιδιά τους για την ύπαρξη ψειρών για την έγκαιρη παρέμβαση τους για αποφυγή εξάπλωσής τους στο σχολείο. (Εισηγούμαστε να καθαρίζονται σχολαστικά με ειδική κτένα, να τοποθετείτε ειδικό σαμπουάν και να γίνεται επανέλεγχος σε μια βδομάδα).